Bezglutenowa mąka migdałowa hiszpańska 500g Pięć Przemian
Opis
Bezglutenowa mąka migdałowa hiszpańska 500g Pięć Przemian–sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Mąka migdałowa bezglutenowa hiszpańska ze sklepu Sin Gluten to zdrowy i doskonały produkt dla osób dbających o swoje zdrowie
Bezglutenowa mąka migdałowa hiszpańska to produkt dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten oraz celiakią.
Mąka migdałowa jest produktem pochodzącym z Hiszpanii. Nadaje się jako składnik wypieków oraz jako składnik dań orientalnych. Można z niej przyrządzić zarówno dania na słodko, jak i na słono. Jest źródłem błonnika oraz naturalnych minerałów i zdrowych witamin. Dzięki niskiej zawartości węglowodanów można z niej przyrządzać wypieki keto.
Bezglutenowa mąka migdałowa hiszpańska to:
- produkt bezglutenowy
- świetny dodatek do dań słodkich oraz słonych
- składnik kuchni orientalnych
- źródło błonnika oraz minerałów i witamin
Bezglutenowa mąka migdałowa hiszpańska jest idealna dla:
- osób na diecie bezglutenowej
- wegan i wegetarian
- osób na diecie keto
- fanów dań orientalnych
Skład bezglutenowej mąki migdałowej hiszpańskiej: mąka z migdałów blanszowanych 100%. Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość odżywcza w 100g bezglutenowej mąki migdałowej hiszpańskiej: wartość energetyczna: 2696kJ/644kcal; tłuszcz 59g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11g, węglowodany 2,5g, cukry 2,2g, błonnik 12g, białko 20g, sól 0g
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl