Bezglutenowa bagietka ciabata rustykalna bio 360g Schnitzer
Opis
Bezglutenowa bagietka ciabata rustykalna bio 360g Schnitzer-sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Bagietka ciabata rystykalna bio bezglutenowa ze sklepu Sin Gluten to zdrowy i doskonały produkt dla osób dbających o swoje zdrowie
Bezglutenowa bagietka ciabata rustykalna bio to produkt dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten oraz celiakią.
Bagietka ciabata to rodzaj włoskiego pieczywa. Jej rustykalna odmiana charakteryzuje się tradycyjnym, wiejskim stylem wypieku. Ma bardzo chrupiącą skórkę i miękkie wnętrze. Idealnie nadaje się do podawania z oliwą z oliwek lub do przygotowywania kanapek. Jest to produkt ekologiczny.
Bezglutenowa bagietka ciabata rustykalna bio to:
- produkt bezglutenowy
- tradycyjne włoskie pieczywo
- świetny składnik kanapek
- produkt ekologiczny
Bezglutenowa bagietka ciabata rustykalna bio jest idealna dla:
- osób na diecie bezglutenowej
- wegan i wegetarian
- fanów wiejskich smaków
- osób ceniących zdrową, ekologiczną żywność
Skład bezglutenowej bagietki ciabatty rustykalnej bio: woda, skrobia kukurydziana*(26%), zakwas ryżowy*, len*(4%), włókno jabłkowe*, olej słonecznikowy*, płatki ryżowe*, mąka kukurydziana*(3%), łuska nasion Psyllium*, białko groszku*, sól morska, drożdże*, mąka z guarowa*, bagno*,*z kontrolowanych upraw organicznych. Może zawierać śladowe ilości sezamu, soi, łubinu i jaj.
Wartość odżywcza w 100g bezglutenowej bagietki ciabatty rustykalnej bio: wartość energetyczna 660kj/157kcal; tłuszcze 3,6g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4g, węglowodany 24g, cukry 0g, błonnik 6,8g, białka 3,7g, sól 0,95g
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl