Bezglutenowe wegańskie gnocchi kukurydziane bio 250 g Probios
Opis
Bezglutenowe wegańskie gnocchi kukurydziane bio 250g Probios-sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Gnocchi kukurydziane wegańskie bio bezglutenowe ze sklepu Sin Gluten to zdrowy i doskonały produkt dla osób dbających o swoje zdrowie
Bezglutenowe wegańskie gnocchi kukurydziane bio to produkt dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten oraz celiakią.
Gnocchi to rodzaj włoskiego makaronu przygotowywanego z ziemniaków i mąki, który wyglądem przypomina kluski. Gnocchi kukurydziane zostało przyrządzone z mąki kukurydzianej. Ma delikatny smak i gładką, kremową konsystencję. Idealnie nadaje się do podawania z sosem, jak inne dania makaronowe w stylu włoskim. Jest to produkt ekologiczny.
Bezglutenowe wegańskie gnocchi kukurydziane bio to:
- produkt bezglutenowy
- smak Włoch
- kremowa konsystencja
- świetny składnik dań kuchni włoskiej
Bezglutenowe wegańskie gnocchi kukurydziane bio jest idealne dla:
- osób na diecie bezglutenowej
- wegan i wegetarian
- fanów włoskich smaków
- osób ceniących zdrową, ekologiczną żywność
Skład bezglutenowego gnocchi kukurydzianego: nawodnione ziemniaki*(70%), mąka kukurydziana*10%, skrobia ziemniaczana*8,5%, skrobia kukurydziana*8%, mąka ryżowa*, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, kurkuma*. *z kontrolowanych upraw organicznych.
Wartość odżywcza w 100g bezglutenowego gnocchi kukurydzianego: wartość energetyczna 654/154 kcal; tłuszcze 0,2g, nasycone kwasy tłuszczowe 0g, węglowodany 36g, cukry 0,1g, błonnik 1g, białka 1,6g, sól 1,4g.
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl