Bezglutenowy ekologiczny makaron ryżowy nitka 250g Bartolini
Opis
Bezglutenowy ekologiczny makaron ryżowy nitka do rosołu Bartolini 250g – sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Bezglutenowy makaron ryżowy rosołowy ekologiczny ze sklepu Sin Gluten to składnik codziennej diety dla dbających o swoje zdrowie
Makaron ryżowy to odmiana makaronu, który jest produkowany z mąki ryżowej.
Popularny rodzaj makaronu bezglutenowego.
To świetna alternatywa dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten lub celiakią.
Charakteryzuje się jasnym, kolorem, ma delikatny, neutralny smak. Doskonały również do dań kuchni azjatyckiej.
Makaron ryżowy bezglutenowy występuje w różnych kształtach co pozwala na różnorodność w przygotowywaniu potraw.
Bezglutenowy makaron ryżowy to:
- produkt ekologiczny
- doskonały do rosołu
- krótki skład
- duża zawartość błonnika
Bezglutenowy makaron ryżowy jest idealny dla:
- wegan i wegetarian
- osób na diecie bezglutenowej
- sportowców
- osób dbających o zdrową dietę
Skład bezglutenowego makaronu ryżowego : 100% ekologiczna mąka ryżowa bezglutenowa
Wartości odżywcze w 100g bezglutenowego makaronu ryżowego: wartość energetyczna: 1504kJ/354kcal, tłuszcz: 0,9g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g), węglowodany: 76,5g (w tym cukry: 0,5g), błonnik: 9,6g, białko: 5,0g, sól: 0,01g.
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl.