Bezglutenowy ekologiczny makaron tagliatelle z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu 250g Pasta Natura
Opis
Bezglutenowy ekologiczny makaron z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu 250g Pasta Natura– sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Makaron z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu ze sklepu Sin Gluten to doskonały wybór dla osób dbających o swoje zdrowie
Bezglutenowy makaron z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu produkowany jest z mąki z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu.
To świetna alternatywa dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten lub celiakią.
Makaron tagliatelle z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu ma charakterystyczny, czerwony kolor, a jego delikatny smak sprawia, że jest idealnym zamiennikiem zwykłego makaronu. Nadaje się do wielu dań makaronowych, w tym włoskich. Jako dodatek do posiłków urozmaica i wzbogaca codzienną dietę, a dzięki wysokiej zawartości białka jest polecany sportowcom. Produkt jest odpowiedni dla osób na diecie wegetariańskiej i wegańskiej.
Bezglutenowy makaron z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu to:
- urozmaicona dieta
- smaczny dodatek do ulubionych dań
- zdrowa żywność wzbogacająca dietę bezglutenową
- wysoka zawartość błonnika i białka
Bezglutenowy makaron z czerwonej soczewicy i brązowego ryżu jest idealny dla:
- wegan i wegetarian
- osób na diecie bezglutenowej
- sportowców
- osób dbających o zbilansowaną dietę
Skład bezglutenowego makaronu z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu: 50% ekologiczna mąka z czerwonej soczewicy, 50% ekologiczna mąka z brązowego ryżu
Wartości odżywcze w 100g bezglutenowego makaronu z soczewicy czerwonej i brązowego ryżu: wartość energetyczna: 1410kJ/333kcal, tłuszcz: 1,8g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4g), węglowodany: 62g (w tym cukry: 1,0g), błonnik: 4,3g, białko: 15g, sól: 0,02g.
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl.