Bezglutenowy makaron konjac vermicelli bio 300g Diet Food
Opis
Bezglutenowy makaron konjac vermicelli bio 300g Diet Food– sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Makaron konjac vermicelli bezglutenowy ze sklepu Sin Gluten to wartościowy i urozmaicony produkt dla osób dbających o swoje zdrowie
Makaron Shirataki produkowany jest z mąki z rośliny konjac. Ta azjatycka roślina znalazła zastosowanie w kuchni, medycynie i kosmetyce.
To świetna alternatywa dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten lub celiakią.
Produkt jest bezglutenowy.
Makaron konjac ma biały kolor, charakterystyczny dla tradycyjnych, azjatyckich makaronów ryżowych. Nadaje się do wielu dań makaronowych, szczególnie azjatyckich. Jako dodatek do posiłków urozmaica i wzbogaca codzienną dietę, a dzięki niskiej zawartości węglowodanów polecany jest osobom na diecie ketogenicznej. Produkt jest odpowiedni dla osób na diecie wegetariańskiej i wegańskiej.
Bezglutenowy makaron konjac vermicelli to:
- urozmaicona dieta,
- niska zawartość węglowodanów
- zdrowa żywność wzbogacająca dietę bezglutenową
- idealny dodatek do dań azjatyckich
Bezglutenowy makaron konjac vermicelli jest idealny dla:
- wegan, wegetarian
- osób na diecie bezglutenowej, koszernej, halal
- osób na diecie keto
- fanów kuchni azjatyckiej
Skład bezglutenowego makaronu konjac vermicelli : woda 96,6%, mąka konjac 3,4%
Wartości odżywcze w 100g bezglutenowego makaronu konjac vermicelli: wartość energetyczna: 33 kJ/8 kcal, tłuszcz: <0,01g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,01g), węglowodany: 1,1g (w tym cukry: <0,02g), błonnik: 1,8g, białko: <0,3g, sól: <0,01g.
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl.