Bezglutenowy makaron z dynią i imbirem bio 250g Terrasana
Opis
Bezglutenowy makaron z dynią i imbirem bio 250g Terrasana-sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Makaron z dynią i imbirem wegański bio bezglutenowy ze sklepu Sin Gluten to zdrowy i doskonały produkt dla osób dbających o swoje zdrowie
Bezglutenowy makaron z dynią i imbirem bio to produkt dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten oraz celiakią.
Makaron z dynią i imbirem to wyjątkowy azjatycki produkt. Składa się z mąki z brązowego ryżu oraz dyni i imbiru, dzięki czemu ma niepowtarzalny, słodko-ostry smak. Ma delikatną, elastyczną strukturę. Idealnie nadaje się do przygotowywania dań makaronowych w stylu azjatyckim. Jest to produkt ekologiczny.
Bezglutenowy makaron z dynią i imbirem bio to:
- produkt bezglutenowy
- słodko-ostry smak dyni i imbiru
- świetny składnik dań mięsnych i warzywnych
- produkt ekologiczny
Bezglutenowy makaron z dynią i imbirem bio jest idealny dla:
- osób na diecie bezglutenowej
- wegan i wegetarian
- fanów azjatyckich smaków
- osób ceniących zdrową, ekologiczną żywność
Skład bezglutenowego makaronu z dynią i imbirem: mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni*5%, imbir* 0,5 %, woda,*z kontrolowanych upraw organicznych. Może zawierać śladowe ilości sezamu, soi i orzechów ziemnych
Wartość odżywcza w 100g bezglutenowego makaronu z dynią i imbirem:
wartość energetyczna 1449kJ/345kcal; tłuszcz 3,6g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9g, węglowodany 65,5g, cukry 0g, błonnik 5,5g, białko 10,9g, sól 0g.
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl