Bezglutenowy wegański makaron fusilli bio 250g Rice&Rice
Opis
Bezglutenowy wegański makaron fusilli bio Probios-sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Makaron fusilli wegański bio bezglutenowy ze sklepu Sin Gluten to zdrowy i doskonały produkt dla osób dbających o swoje zdrowie
Bezglutenowy wegański makaron fusilli bio to produkt dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten oraz celiakią.
Fusilli to rodzaj włoskiego makaronu. Kształtem przypomina świdry. Jego głównym składnikiem jest ryż brązowy, dzięki czemu jest smaczny oraz zdrowy. Ma delikatny, neutralny smak. Idealnie nadaje się do podawania z sosem oraz jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych. Jest to produkt ekologiczny.
Bezglutenowy wegański makaron fusilli bio to:
- produkt bezglutenowy
- włoski smak
- świderki z ryżu brązowego
- produkt ekologiczny
Bezglutenowy wegański makaron fusilli bio jest idealny dla:
- osób na diecie bezglutenowej
- wegan i wegetarian
- osób ceniących zdrową i ekologiczną żywność
- podawania z sosem i daniami mięsnymi i warzywnymi
Skład bezglutenowego makaronu fusilli bio: mąka z brązowego ryżu*,*z kontrolowanych upraw organicznych
Wartość odżywcza w 100g bezglutenowego makaronu fusilli bio: wartość energetyczna 1481kj/350kcal; tłuszcz 2,8g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g, węglowodany 72g, cukry 0,8g, błonnik 3,2g, białko 7,5g, sól 0g.
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl