Bezglutenowy wegański makaron ryżowy spaghetti bio 250g Probios
Opis
Bezglutenowy wegański makaron ryżowy spaghetii bio Probios-sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Makaron ryżowy Spaghetii bio bezglutenowy ze sklepu Sin Gluten to zdrowy i doskonały produkt dla osób dbających o swoje zdrowie
Bezglutenowy wegański makaron ryżowy spaghetti bio to produkt dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten oraz celiakią.
Jego głównym składnikiem jest ryż brązowy, dzięki czemu jest smaczny oraz zdrowy. Ma łagodny, neutralny smak. Idealnie nadaje się jako dodatek do dań mięsnych i warzywnych oraz do podawania z sosem. Jest to produkt ekologiczny.
Bezglutenowy wegański makaron spaghetti bio to:
- produkt bezglutenowy
- włoski smak
- makaron z ryżu brązowego
- produkt ekologiczny
Bezglutenowy wegański makaron spaghetti bio jest idealny dla:
- osób na diecie bezglutenowej
- wegan i wegetarian
- osób ceniących zdrową i ekologiczną żywność
- podawania z sosem i daniami mięsnymi i warzywnymi
Skład bezglutenowego makaronu spaghetti bio: mąka z brązowego ryżu*,*z kontrolowanych upraw organicznych.
Wartość odżywcza w 100g bezglutenowego makaronu spaghetti bio: wartość energetyczna 1481kj/350kcal; tłuszcz 2,8g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7g, węglowodany 72g, cukry 0,8g, błonnik 3,2g, białko 7,5g, sól 0g.
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl