Bezglutenowy wegański cukier kokosowy bio 400g Pięć Przemian
Opis
Bezglutenowy wegański cukier kokosowy bio 400g Pięć Przemian–sklep z certyfikowaną bezglutenową żywnością Sin Gluten
Cukier kokosowy bezglutenowy wegański ze sklepu Sin Gluten to zdrowy i doskonały produkt dla osób dbających o swoje zdrowie
Bezglutenowy wegański cukier kokosowy bio to produkt dla osób z nietolerancją glutenu, alergią na gluten oraz celiakią.
Cukier kokosowy to naturalny słodzik z nektaru kwiatów palmy kokosowej. Ma delikatny karmelowy smak i jest bogaty w potas, żelazo i cynk. Jest on zdrowszą alternatywą dla tradycyjnego białego cukru, ponieważ ma niższy indeks glikemiczny. Jest to produkt ekologiczny.
Bezglutenowy wegański cukier kokosowy bio to:
- produkt bezglutenowy
- delikatny karmelowy smak
- produkt ekologiczny
- zdrowsza alternatywa dla białego cukru
Bezglutenowy wegański cukier kokosowy bio jest idealny dla:
- osób na diecie bezglutenowej
- wegan i wegetarian
- osób szukających zamiennika białego cukru
- słodzenia
Skład bezglutenowego wegańskiego cukru kokosowego BIO: cukier kokosowy*,* z kontrolowanych upraw organicznych. Produkt może zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartość odżywcza w 100g bezglutenowego wegańskiego cukru kokosowego BIO: wartość energetyczna: 1591kJ/380kcal; tłuszcz 0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0g, węglowodany 95g, cukry 86g, błonnik 1g, białko 2g, sól 0,14g.
Jeśli masz pytania dotyczące naszych produktów lub procesu składania zamówienia w sklepie Sin Gluten zadzwoń do nas 504 990 775 lub napisz maila sklep@singluten.pl